Szimpla sírkövek és síremlékek

MUNKÁINKBÓL • REFERENCIÁK

Leggyakrabban ilyen szimpla szélességű sírokat készítünk, Megrendelőink igénye szerint egészen egyszerű vagy egyedi kivitelben.
Itt az egyszerűbb síremlékek közül mutatunk be néhányat.
A családneveket kegyeleti okokból kitakartattuk.

NYITOTT MULTICOLOR RED GRÁNIT SÍREMLÉK

Egy nyitott Multicolor Red gránit síremlék egy „zászlós” faragott sírkővel, két lépcsővel és két fózolt gránit vázával. A síremlék kerete gránittal burkolt, felül egy 2 cm vastag gránit szegéllyel.

Ára a megrendelés idején: 550,- eFt + felirat

NYITOTT IMPALA GRÁNIT SÍREMLÉK

Szintén egy zászlós sírkő egy nyitott Impala Dark gránitból készített síremléken. Itt a bronzbetűk mellé egy bronz rózsát is szereltünk a sírkőre, mely harmonizál a sírkő alatti lépcső két bronzvázájával. A fotó nem sokkal a nyitott síremlék beültetése után készült.

Ára a megrendelés idején: 461,- eFt + felirat

FEDETT VIZAG BLUE GRÁNIT SÍREMLÉK

Gránittal burkolt kerettel és fedlappal készült síremlék. Érdekessége, hogy a síremlék fedlapját úgy készítettük el, hogy a sírkőtől indulva lejtsen a másik oldal felé. A sírkőre a kereszetet és a negatív betűkkel készített feliratot homokszóróval fújtuk.

FEDETT VIZAG BLUE GRÁNIT SÍREMLÉK

Vizag Blue gránitból készített síremlék. Ami kiemeli a többi közül az, hogy a síremlék fedlapjának látható éleire egy szép profilt faragtunk. A gránit sírkő kézzel vésett, laparannyal kiaranyozott betűk kerültek, melyek szintén díszitik is a síremléket.

FEDETT PARADISO GRÁNIT SÍREMLÉK

Egy nagyméretű faragott zászlós emlék a fedett Paradiso gránitból készített síremléken. Mivel a fedlap nem ér túl a síremlék keretén, egy vízszintes szegély került alá, ami nem csak esztétikus, de hasznos a vízelvezetés szempontjából is. A sírkő fejkövén lévő bronzbetűkhöz illik a bronzváza és a szintén bronzból készült mécses, melyet a síremlék fedlapjára szereltünk. A síremlék körüli járdát fehér homokfúvott felületű Bianco Carrara márvánnyal burkoltuk.

FÉLFEDETT OLIVE GREEN GRÁNIT SÍREMLÉK

Van, hogy Megrendelőink szeretnék a síremlékek zártságát valamilyen megoldással megtörni ; másrészt néha a hozzáratozóknak nem lenne lehetőségük rendszeresen gondozni egy beültetett sírt. Ilyenkor megoldás lehet egy részben fedett síremlék kialakítása. Itt erre mutatunk egy példát. Ez egy Olive Green gránitból készített síremlék egyedi faragású sírkővel A nyitott terület nagysága és elhelyezkedése tetszés szerint kialakítható a síremlék tetején.